Groep 1-2 A: Jos van Splunder en Alison van Leunen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jos van Splunder - Jacobs.
Op dinsdag en woensdag ben ik in groep 1-2A te vinden. Ik ben geboren en getogen in Deurne en heb daar tot mijn 17e gewoond, daarna ben ik naar Tilburg verhuisd i.v.m. studie en later werk (waar ik als kleuterleidster, hoofdleidster en adjunct directeur 10 jaar op de Fatimaschool heb gewerkt ). In 1985 zijn wij (mijn man Ruud en ik) naar Someren verhuisd i.v.m. zijn werk. De 4 jaren daarna zijn onze 3 dochters geboren. In die jaren heb ik op verschillende scholen in de omgeving ingevallen en vanaf 1993 was ik weer vast werkzaam op de St. Willibrordus in Deurne. In 2005 heb ik de overstap naar 't Rendal gemaakt waar ik tot op heden nog steeds met veel plezier werk! Wij hopen er samen weer een superfijn schooljaar van te maken in onze "vriendenklas".

Hoi hoi, 

Mijn naam is Alison van Leunen.

Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik in groep 1-2A. Op dinsdag en woensdag ben ik ambulant inzetbaar voor de hele school. Ik ben geboren in Liessel, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds woon. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel en daarom ben ik ook heel blij dat ik nu al fulltime aan de slag kan op 't Rendal. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we er samen een fijn en gezellig jaar van gaan maken. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Groep 1-2 B: Lieke FransenHallo allemaal,

Ik ben Lieke Fransen en ben ik ben fulltime de juf van groep 1-2 B. 
Ik ben geboren en opgegroeid in Deurne, waar ik op dit moment nog steeds woon. In de afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen binnen Prodas gewerkt. Inmiddels is dit mijn derde jaar op basisschool 't Rendal en heb ik heel veel zin om te starten in groep 1-2 B.

Ik hoop er samen met de kinderen een heel fijn schooljaar van te maken!!

Contact opnemen kan via de mail (lieke.fransen@prodas.nl), u kunt bellen of voor/na schooltijd even binnenlopen.