Groep 1: Jos van Splunder en Mariken van den BerkmortelHallo allemaal,

Mijn naam is Jos van Splunder - Jacobs.
Op woensdag en donderdag ben ik in groep 0-1 te vinden. Ik ben geboren en getogen in Deurne en heb daar tot mijn 17e gewoond, daarna ben ik naar Tilburg verhuisd ivm studie en later werk.  ( waar ik als kleuterleidster, hoofdleidster en adjunct directeur 10 jaar op de Fatimaschool heb gewerkt ) In 1985 zijn wij (mijn man Ruud en ik) naar Someren verhuisd ivm met zijn werk en in de 4jaren daarna zijn onze 3 dochters hier geboren. In die jaren heb ik op verschillende scholen in de omgeving ingevallen en vanaf 1993 was ik weer vast werkzaam op de St. Willibrordus in Deurne. In 2005 heb ik de overstap naar 't Rendal gemaakt waar ik tot  op heden nog steeds met veel plezier werk!
Wij hopen er samen weer een superfijn schooljaar van te maken in onze "vriendenklas".
Dag allemaal,

Mijn naam is Mariken van den Berkmortel-Kuijpers.
Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik in groep 1 te vinden als leerkracht van deze supergroep. Ik ben geboren en getogen in Someren, maar woon al weer vele jaren in Helmond samen met Ruud en onze kinderen Bram van 15 jaar en Anna van 13 jaar.
In 1995 ben ik geslaagd aan PABO De Kempel in Helmond. 
Vanaf 1 augustus 2000 ben ik werkzaam op 't Rendal, waar ik kon beginnen in groep 0-1-2. Na een paar jaar ben ik overgestapt naar groep 8, van daaruit naar groep 7-8 en via groep 4 ben ik weer terecht gekomen in groep 0-1-2. Na enkele jaren met veel plezier in groep 1-2 te hebben gewerkt, ging ik over naar groep 3 en groep 2-3. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vandaar dat ik heel blij ben om dit jaar ook weer met groep 1 aan de slag te kunnen gaan.  
Samen met juf Jos ga ik er weer met veel enthousiasme tegenaan om er ook dit jaar weer een super schooljaar van te maken!