Hallo allemaal,
Afbeeldingsresultaat voor de klas dagmar stam
Wij zijn Timothy, Giel, Stan, Fer, Jens, Elise, Jenthe, Isa, Iva, Sven, Lars, Bram W, Wiktoria, Stein, Saar, Timo, Vera, Sem, Lauren, Lynn, Tim v L, Bram vd L, Raffael, Plien, Jackie, Sien, Lieke, Sjors, Bram v W, Jelle, Laura, Sil, Wes en Tim W 
of te wel: GROE1-2!  
samen met onze juffen Jos, Alison en Lieke gaan we er een heel fijn schooljaar van gaan maken.

Zijn jullie benieuwd wat we zoal meemaken? Volg ons dan op deze site! Foto's zijn te zien in onze fotoalbums.


Oktober 2018
De herfst is begonnen!!! 
Daarom hebben we vandaag een herfstwandeling gemaakt rondom de school. Hierbij hebben we allerlei herfstspulletjes gevonden en meegenomen naar de klas. Hier hebben we de spullen gesorteerd. Nu kunnen we er samen een herfstklas van maken. 
Een aantal foto's zijn te zien in ons fotoalbum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oktober 2018
Yeah!! De kinderboekenweek is weer van start gegaan!! 
En natuurlijk heeft ook dit jaar de kinderboekenweek weer een super leuk thema, namelijk "Vriendschap". 
Het (voor)lezen van boeken staat in deze periode centraal. Vanuit Vierkeerwijzer zijn we bezig geweest met het thema "letterfeest" en hierbij hebben de koppeling naar "vriendschap" gemaakt. 


In de ochtend werken we in de eigen klas aan de taken zodat we in de middag groepsoverstijgend kunnen werken aan Vierkeerwijzer. 

September 2018
Inmiddels zijn we alweer een paar weken van start. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe Pompom en zijn vriendjes Loulou, Oma, Tim en poes Snoes. 
Tijdens deze kennismaking zijn voornamelijk de klassenregels, de routines en de afspraken aan bod gekomen.  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op maandag 20 augustus start ons nieuwe schooljaar. Dit doen we natuurlijk met alle vrienden van onze vriendenschool! Zodra de zomer gaat (8:20 uur) gaan we naar het podium toe op de grote speelplaats om samen het nieuwe schooljaar in te luiden! Natuurlijk is iedereen van harte welkom.
We zingen dan het schoollied: 'Op 't Rendal moet je zijn, want daar is het reuzefijn!'