Groep 3
Hallo allemaal.

p36642a_0325M0325.JPGIk ben Erica Ernst en ik kom uit de Neerkant. Ik ben begonnen in Someren waar ik samen met de directeur en een kleuterleidster een nieuwe school heb op mogen zetten.. de Ranonkel. Dat was echt een hele leuke ervaring om alles vanaf het begin mee te mogen maken. Ik stond daar voor groep 3/4/5. Na de Ranonkel ben ik op het Rendal begonnen en dat is alweer zo’n 25 jaar geleden. (Ik besef dat ik al bijna bij het meubilair hoor.) Ik heb twee kinderen: Loes zit in het tweede jaar van het Helicon in Helmond en is 19 jaar en Sam zit in de vijfde klas van de middelbare school en is 16 jaar. 
 


Hallo allemaal!                                   

Mijn naam is Caroline van Helmond. Ik ben opgegroeid in Deurne maar woon nu al heel wat jaartjes in Asten samen met mijn man Martijn en onze dochters Laura, Vera en Eline.
Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen op BS d ’n Heiakker, waarna ik al gauw genoeg op de Willibrordus in Deurne terecht kwam. Nooit verwacht dat ik daar zo lang zou blijven hangen: zo’n 20 jaar heb ik daar met veel plezier in verschillende groepen mogen werken.

Twee jaar geleden ben ik dus op ’t Rendal komen werken: Dit jaar weer groep 3 samen met juf Erica. Ik werk op donderdag en vrijdag en op woensdag ben ik er om de week. Ik heb heel veel zin om er een heel leuk jaar van te maken samen met juf Erica en alle lieve groep 3 kinderen!