Algemene informatie groep 4/5                         

 
Hallo allemaal!

Wij zijn groep 4/5 en in onze groep zitten 30 kinderen. 17 kinderen in groep 4 en 13 kinderen in groep 5.

Welkom lieve Jurre, Stijn, Jort, Noortje, Janske, Milou, Joep, Tom, Tessa, Celine, Siem, Thom, Julia, Tom, Luke, Stijn, Dean, Roos, Fer, Jan, Len, Isa, Luuk, Wessel, Demi, Sebas, Britt, Marius, Daan en Nelis.

De klas:
Groep 4/5 komt binnen door de hoofdingang van de school. Vanaf 8.20 uur zijn de kinderen welkom om de klas in te komen. De jas/tas wordt opgehangen aan de kapstok naast en schuin tegenover de klas. Ieder kind heeft hier een eigen plekje. Halverwege de ochtend eten we in de klas gezellig samen ons fruit en evt. drinken we uit de meegebrachte bekers drinken. Het fruit en drinken wordt in de bakken naast de deur gelegd. We lunchen ook gezellig in de klas. Onze boterhammen blijven in de tas. Drinken mag in de koelkast. Wil je je beker in de koelkast? Zet deze dan in het witte mandje die op de kast bij de deur van de klas staat.

Ook in groep 4/5 vinden we het gezellig om een verjaardag te vieren. Vanaf vorig schooljaar werken we met snoeppotten die op school aanwezig zijn. De jarige job mag snoeppotten uitkiezen en zorgt zo voor een lekkere traktatie. Bij groep 4 mogen de ouders aanwezig zijn bij de verjaardag. Neemt u hiervoor tijdig contact op? Dan spreken we een datum en tijdstip af waarop de verjaardag gevierd kan worden.

Afbeeldingsresultaat voor meichenbaum minions

De school:

Op maandag mogen de kinderen van groep 4/5 om 13.30 uur naar de Bibliotheek op school.
Hiervoor hebben ze een eigen bieb-pasje nodig.
Ook gaan we na de kerstvakantie tot de meivakantie wekelijks naar de gymzaal. De kinderen hebben daarvoor gymkleding en gymschoenen (zonder zwarte zolen) nodig.
Daarnaast bewegen we ook lekker in de natuur om ’t Rendal. Hierbij zijn slippers niet handig.
Ook dit jaar gaan we weer toewerken naar een fantastische muziekvoorstelling!
Daarnaast werken we aan diverse projecten van Vierkeerwijzer die passen bij Natuur, Aardrijkskunde en Geschiedenis. Via Schoolpoort wordt u hierover op de hoogte gehouden.

Communicatie:
De communicatie met ouders verloopt op verschillende manieren: persoonlijk, via de website en via Schoolpoort. Op de website kunt u vinden wat we in groep 4/5 allemaal gedaan hebben. In het fotoboek worden foto’s van activiteiten geplaatst. Via Schoolpoort ontvangt u via de chat de belangrijke mededelingen en praktische zaken over de groep. Daarnaast bent u altijd welkom om een berichtje te sturen of even binnen te lopen bij een vraag.

Maandag 27 augustus is de inloopavond. U bent welkom om dan een kijkje te komen nemen in de klas. Komt u ook?
 

Graag tot ziens!

Groetjes,
Juf Anouk