Continurooster
Wij hebben het continurooster ingevoerd. Dit betekent dat alle kinderen tussen de middag op school lunchen. Zorgt u voor een gezonde lunch voor uw kind? Lees onder het schema wat we hiermee bedoelen.

Het continurooster kunnen we hanteren als we op uw hulp kunnen rekenen, alleen dan kunnen we het continurooster waarborgen. Daarom vragen we alle ouders om een helpende hand. U wordt ongeveer 5 keer per jaar ingedeeld om te ondersteunen bij het eten met de kleuters of om samen met een leerkracht te surveilleren.
 
Voor de start van het nieuwe schooljaar kunt u uw voorkeursdagen aangeven en daar proberen wij zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bent u verhinderd dan vragen wij u om zelf te ruilen.
Wij rekenen op uw hulp.


Mochten er ideeŽn zijn over een alternatief m.b.t. de organisatie van het continurooster dan staan wij hier zeker voor open. Voorwaarden hiervoor zijn dat de veiligheid van kinderen gewaarborgd blijft, we conform de cao handelen en er voor ouders geen kosten aan verbonden zijn.

 
Maandag-dinsdag-donderdag
8.20 uur eerste bel
8.30 uur start school
10.20 uur fruit eten
10.30 uur pauze
12.30 uur eetpauze met hulp van een ouder bij groep 1
12.45 uur alle kinderen spelen buiten, surveillance met hulp van twee ouders
13.15 uur start middagprogramma
14.45 uur school uit
 
Woensdag en vrijdag:
8.20 uur eerste bel
8.30 start school
10.20 uur fruit eten
10.30 uur pauze
12.30 uur school uit
 

10 minuten voor aanvang van school gaat de eerste bel, leerlingen (met hun ouders) mogen vanaf dat moment naar binnen. Om 8.30 uur gaat de tweede bel. Wij verzoeken de ouders dan ook het lokaal te verlaten, zodat we op tijd kunnen beginnen met ons onderwijs.